Helyszíni egyeztetés Jászberényben

Személyes egyeztetésen tekintették át a település fejlesztéseit ma Jászberényben a város vezetői, Pócs János, a térség országgyűlési képviselője, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Borbás Zoltán, a közgyűlés alelnöke, dr. Molnár Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal aljegyzője, valamint Karancsi Tamás, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója társaságában. A városházi megbeszélést követően Budai Lóránt polgármester, dr. Gedei József és Balogh Béla alpolgármester a vendégekkel helyszíni bejáráson közösen tekintették meg a legfontosabb fejlesztés alatt álló területeket, illetve azokat a helyszíneket, amelyeken a közeljövőben elkezdődhetnek a fejlesztések.

Közzétette: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat – 2020. május 14., csütörtök

Pócs János, a térség országgyűlési képviselője, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Borbás Zoltán, a közgyűlés alelnöke, dr. Molnár Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal aljegyzője, valamint Karancsi Tamás, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója társaságában.
A városházi megbeszélést követően Budai Lóránt polgármester, dr. Gedei József és Balogh Béla alpolgármester a vendégekkel helyszíni bejáráson közösen tekintették meg a legfontosabb fejlesztés alatt álló területeket, illetve azokat a helyszíneket, amelyeken a közeljövőben elkezdődhetnek a fejlesztések.